Skip to main content

Οφη Πασ Γιαννινα : Η μεγάλη ευκαιρία του σαρδινέρο.

Οφη Πασ Γιαννινα : Η μεγάλη ευκαιρία του σαρδινέρο.. Επιθετικά ο πασ γιάννινα ήταν το απόλυτο μηδέν. Παρακολουθήστε ζωντανά στο onsports την εξέλιξη του αγώνα. Η απάντηση των οργανωμένων του οφη στο ντροπιαστικό πανό του πασ. Ο στάρτζεον άνοιξε το σκορ στο 20' και ο νέιρα. Σάββατο, 3 απριλίου 2021 17:15.

Το σημείο under 2,5 γκολ επιβεβαιώθηκε στους 5 από τους 7 τελευταίους αγώνες ανάμεσα σε οφη και πας γιαννινα με οφη γηπεδούχο σε ελλάδα : Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Αρχικά στο 52' ο κάργας έκανε το λάθος, ο σαρδινέρο έκλεψε, πάτησε στην περιοχή και με ωραίο. Επιθετικά ο πασ γιάννινα ήταν το απόλυτο μηδέν. Βαρδινογιάννης», σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 10 ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος super league, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη.

Ofh Pas Giannina Rodos Mparaz Youtube
Ofh Pas Giannina Rodos Mparaz Youtube from i.ytimg.com
Ο οφη έφτασε στην ανατροπή του σκορ με τον πασ γιάννινα με δύο τέρματα μέσα σε εννιά λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των σαρδινέρο και σολίς. Η απάντηση των οργανωμένων του οφη στο ντροπιαστικό πανό του πασ. Σωτηρίου, νάστος, μιχόγιεβιτς, γιαννούλης, βαζ, μεγιάδο, κοροβέσης, μπράουν, νέιρα, φερέιρα (83' κουτσιανικούλης). Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Η μεγάλη ευκαιρία του σαρδινέρο. Είναι χαρακτηριστικό πως ενώ ο πασ γιάννινα βρισκόταν πίσω στο σκορ, ο οφη ήταν εκείνος που έδειχνε πιο απειλητικός. Το σημείο under 2,5 γκολ επιβεβαιώθηκε στους 5 από τους 7 τελευταίους αγώνες ανάμεσα σε οφη και πας γιαννινα με οφη γηπεδούχο σε ελλάδα :

Live streaming για αγώνες ποδοσφαίρου του στοιχήματος για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου.

Το σημείο under 2,5 γκολ επιβεβαιώθηκε στους 5 από τους 7 τελευταίους αγώνες ανάμεσα σε οφη και πας γιαννινα με οφη γηπεδούχο σε ελλάδα : Ο στάρτζεον άνοιξε το σκορ στο 20' και ο νέιρα. Ο πασ γιάννινα μετά τα δύο γκολ του οφη επιχείρησε να απαντήσει, έχοντας κερδίσει μέτρα στο γήπεδο. Μονόδρομος είναι η νίκη για τον οφη στην αναμέτρηση με τον πασ που είναι προγραμματισμένη να. Η απάντηση των οργανωμένων του οφη στο ντροπιαστικό πανό του πασ. Οι κρητικοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μετά από σχεδόν τρεις μήνες. Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τον οφη, που υποδέχεται τον πασ γιάννινα στο «θ. Επιθετικά ο πασ γιάννινα ήταν το απόλυτο μηδέν. Live streaming για αγώνες ποδοσφαίρου του στοιχήματος για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου. Ο οφη θα δώσει ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι, στη «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία, με τους κρητικούς να υποδέχονται τον πασ γιάννινα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play out της. 02 απρίλιος 202102 απρίλιος 2021. Ο οφη έφτασε στην ανατροπή του σκορ με τον πασ γιάννινα με δύο τέρματα μέσα σε εννιά λεπτά. Βελλίδης, γιάκος (55' παμλίδης), πάντελιτς, αθανασιάδης (75' διαβαστε επισησ:

Βελλίδης, γιάκος (55' παμλίδης), πάντελιτς, αθανασιάδης (75' διαβαστε επισησ: Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των σαρδινέρο και σολίς. 02 απρίλιος 202102 απρίλιος 2021. Σάββατο, 3 απριλίου 2021 17:15. Η μεγάλη ευκαιρία του σαρδινέρο.

Ofh Pas Giannina 1 0 Emeine Zwntanos To Pontiki
Ofh Pas Giannina 1 0 Emeine Zwntanos To Pontiki from www.topontiki.gr
Σάββατο, 3 απριλίου 2021 17:15. Ο στάρτζεον άνοιξε το σκορ στο 20' και ο νέιρα. Είναι χαρακτηριστικό πως ενώ ο πασ γιάννινα βρισκόταν πίσω στο σκορ, ο οφη ήταν εκείνος που έδειχνε πιο απειλητικός. Παρακολουθήστε ζωντανά στο onsports την εξέλιξη του αγώνα. Η μεγάλη ευκαιρία του σαρδινέρο. Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τον οφη, που υποδέχεται τον πασ γιάννινα στο «θ. Ο πασ γιάννινα μετά τα δύο γκολ του οφη επιχείρησε να απαντήσει, έχοντας κερδίσει μέτρα στο γήπεδο. Live streaming για αγώνες ποδοσφαίρου του στοιχήματος για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου.

Το σημείο under 2,5 γκολ επιβεβαιώθηκε στους 5 από τους 7 τελευταίους αγώνες ανάμεσα σε οφη και πας γιαννινα με οφη γηπεδούχο σε ελλάδα :

Live streaming για αγώνες ποδοσφαίρου του στοιχήματος για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου. Η μεγάλη ευκαιρία του σαρδινέρο. Το σημείο under 2,5 γκολ επιβεβαιώθηκε στους 5 από τους 7 τελευταίους αγώνες ανάμεσα σε οφη και πας γιαννινα με οφη γηπεδούχο σε ελλάδα : Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! 02 απρίλιος 202102 απρίλιος 2021. Σάββατο, 3 απριλίου 2021 17:15. Ο στάρτζεον άνοιξε το σκορ στο 20' και ο νέιρα. Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Αρχικά στο 52' ο κάργας έκανε το λάθος, ο σαρδινέρο έκλεψε, πάτησε στην περιοχή και με ωραίο. Βαρδινογιάννης», σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 10 ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος super league, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των σαρδινέρο και σολίς. Η απάντηση των οργανωμένων του οφη στο ντροπιαστικό πανό του πασ.

Οι κρητικοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μετά από σχεδόν τρεις μήνες. Live streaming για αγώνες ποδοσφαίρου του στοιχήματος για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου. Η μεγάλη ευκαιρία του σαρδινέρο. Ο οφη έφτασε στην ανατροπή του σκορ με τον πασ γιάννινα με δύο τέρματα μέσα σε εννιά λεπτά. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Ofh Pas Giannina 2 1 Blepoyn E3ada Oi Krhtikoi Eidhseis Nea To Bhma Online
Ofh Pas Giannina 2 1 Blepoyn E3ada Oi Krhtikoi Eidhseis Nea To Bhma Online from www.tovima.gr
Η απάντηση των οργανωμένων του οφη στο ντροπιαστικό πανό του πασ. Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τον οφη, που υποδέχεται τον πασ γιάννινα στο «θ. Σάββατο, 3 απριλίου 2021 17:15. Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των σαρδινέρο και σολίς. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Το σημείο under 2,5 γκολ επιβεβαιώθηκε στους 5 από τους 7 τελευταίους αγώνες ανάμεσα σε οφη και πας γιαννινα με οφη γηπεδούχο σε ελλάδα : Επιθετικά ο πασ γιάννινα ήταν το απόλυτο μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των σαρδινέρο και σολίς.

Επιθετικά ο πασ γιάννινα ήταν το απόλυτο μηδέν. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Είναι χαρακτηριστικό πως ενώ ο πασ γιάννινα βρισκόταν πίσω στο σκορ, ο οφη ήταν εκείνος που έδειχνε πιο απειλητικός. Η μεγάλη ευκαιρία του σαρδινέρο. Παρακολουθήστε ζωντανά στο onsports την εξέλιξη του αγώνα. Βελλίδης, γιάκος (55' παμλίδης), πάντελιτς, αθανασιάδης (75' διαβαστε επισησ: Το σημείο under 2,5 γκολ επιβεβαιώθηκε στους 5 από τους 7 τελευταίους αγώνες ανάμεσα σε οφη και πας γιαννινα με οφη γηπεδούχο σε ελλάδα : Ο οφη έφτασε στην ανατροπή του σκορ με τον πασ γιάννινα με δύο τέρματα μέσα σε εννιά λεπτά. Ο στάρτζεον άνοιξε το σκορ στο 20' και ο νέιρα. Live streaming για αγώνες ποδοσφαίρου του στοιχήματος για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου. 02 απρίλιος 202102 απρίλιος 2021. Βαρδινογιάννης», σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 10 ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος super league, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Comments

© 2020 Oda Worlds

Designed by Open Themes & Nahuatl.mx.